| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Karolina

Na forum od: 13 Cze 2005 Posty: 36 Skąd: Świnoujście
|
Wysłany: Wto 22 Sie 2006 09:49 Temat postu: FIKU - MIKU a ja chcę Foxa Nicolsa |
|
|
No właśnie poszukuję książki Foxa Nicolsa "Poiled: What Happening to Our Food Supply and why Are Increasingly ot Risk" ,Basic Books,1997,Penguin,1998 ("Zepsucie: Co się dzieje z naszą żywnością i dlaczego jesteśmy w coraz większym niebezpieczeństwie").
Stony internmetowe lub księgarnie gdzie mogłabym zakupić tą książkę mile widziane.
Pozdrawiam. _________________ Always look on the bright side of life! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nux Opiekun Forum

Na forum od: 01 Gru 2003 Posty: 1081 Skąd: Trójmiasto
|
Wysłany: Wto 22 Sie 2006 23:25 Temat postu: Re: FIKU - MIKU a ja chcę Foxa Nicolsa |
|
|
| Karolina napisał/a: | No właśnie poszukuję książki Foxa Nicolsa "Poiled: What Happening to Our Food Supply and why Are Increasingly ot Risk" ,Basic Books,1997,Penguin,1998 ("Zepsucie: Co się dzieje z naszą żywnością i dlaczego jesteśmy w coraz większym niebezpieczeństwie").
Stony internmetowe lub księgarnie gdzie mogłabym zakupić tą książkę mile widziane.
Pozdrawiam. |
Ależ Ci post zliterówkowało, ledwo znalazłem . Jest na amazonie, ale nie wiem, czy to Ci wystarczy. Po polsku to nawet o tym autorze chyba nie słyszeli.
Pozdrawiam, Nux. _________________ What about China? Have you seen the Great Wall?
All walls are great, if the roof doesn't fall!
* * *
DOM, SQL, Javascript i inne bzdurzenia
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro 30 Sie 2006 18:55 Temat postu: |
|
|
Smutne, wydanie po polsku byłoby najmilej widziane. Dzięki wielkie i przepraszam za literówki.
Pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karolina

Na forum od: 13 Cze 2005 Posty: 36 Skąd: Świnoujście
|
Wysłany: Sro 30 Sie 2006 18:56 Temat postu: |
|
|
Z rozbiegu się nie zalogowałam nawet. Pozdrawiam. _________________ Always look on the bright side of life! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|